Εξαιρετική χαρακτήρισε την διαιτησία του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε ειδική αναφορά στη φάση με το χέρι του Χουάνκαρ, όπου ζήτησαν πέναλτι οι του Δικεφάλου του Βορρά, τονίζοντας ότι σωστά δεν δόθηκε παράβαση, καθώς ο Ισπανός μπακ του Τριφυλλιού δεν είχε πρόθεση, ενώ ήταν και σε πολύ κοντινή απόσταση.

Όσο για το πέναλτι στον Σαμάτα, υπογράμμισε ότι ορθώς υποδείχτηκε, κάνοντας λόγο για απερίσκεπτη ενέργεια του Γεντβάι, που όπως είπε, σωστά δέχτηκε και την κίτρινη κάρτα.

Πολύ καλή χαρακτήρισε και την διαιτησία του Στίλερ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ο καθηγητής διαιτησίας, αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις.

Συγκεκριμένα, για την φάση στο 6' με την ανατροπή του Γκαρσία από τον Τζολάκη τόνισε ότι όντως ο επιθετικός της Ένωσης ανατράπηκε καθαρά, ωστόσο είχε προηγηθεί οφσάιντ κι έτσι η συνέχεια ήταν ως μη γενόμενη.

Στο μαρκάρισμα του Ελίασον στον Αποστολόπουλο τόνισε ότι ορθώς δεν δόθηκε κάποια παράβαση, ενώ στη φάση όπου φωνάζει ο Ολυμπιακός με το τάκλιν του Σιμάνσκι στον Ποντένσε, σημείωσε ότι ο χαφ της ΑΕΚ βρίσκει πρώτα μπάλα και μετά τσουλώντας στο χορτάρι βρίσκει και τον Πορτογάλο, οπότε σωστά δεν υποδείχτηκε το πέναλτι.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σας ξεφτιλίζει ο Γερεμέγεφ - Χωρίς Τερίμ με Ολυμπιακό - Ντροπή σε όλους"!