Οι μικροί του ΠΑΟΚ πρόκρίθηκαν για τον τελικό του πρωταθλήματος Κ15, η τελική φάση του οποίου διεξάγεται στην Λαμία. Ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό έληξε χωρίς γκολ και στην διαδικασία των πέναλτι ο γκολκίπερ Νικολαίδης απέκρουσε τρία πέναλτι ώσπου να διαμορφωθεί το τελικό 2-1.
Δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας ο ημιτελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, με τον “δικέφαλο” του βορρά να είναι πάντως ανώτερος, κυρίως στο β’ ημίχρονο όπου είχε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει με πιο χαρακτηριστική αυτή του 54ου λεπτού όταν ο Χαλδέζος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!
Δεν προέκυψε νικητής στην κανονική διάρκεια και οι δύο ομάδες πήγαν στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πεναλτι! Εκεί ευστόχησαν, στα πέντε πρώτα από κάθε ομάδα, μόνον ο Χαλδέζος (ΠΑΟΚ) και ο Μπινιάρης (Παναθηναϊκός) με τρία πέναλτι να φεύγουν εκτός εστίας κι άλλα τρία να αποκρούονται από τους δύο τερματοφύλακες. Δύο από τον Νικολαίδη και ένα από τον Γείτονα του “τριφυλλιού”. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Θανάσης Φιλιπιάδης ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της ομάδας ενώ ο Μπινιάρης “νικήθηκε” από τον Νικολαϊδη, και έστι οι μικροί του ΠΑΟΚ θα παίξουν στον τελικό τη ερχόμενης Τρίτης με τον Ολυμπιακό!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο