Νίκος Σταματέλος: Για τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό η επιστροφή και το τελικό 2-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FΜ ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα βοηθάει την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να πάει χωρίς άγχος στον τελικό του Conference League, αναφορικά με το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ σημείωσε πως ο Βάσκος διόρθωσε, τις ανορθογραφίες που παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι.​

 

«Ήταν ο Ολυμπιακός της σεζόν στη Λεωφόρο, αφού έδειξε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, είχε φάσεις από ποιότητα παικτών και όχι από ομαδική προσπάθεια. Στο δεύτερο ο Μεντιλίμπαρ διόρθωσε τις ανορθογραφίες του πρώτου μέρους. Δεν ήθελε να έχει άγχος για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και για τον τελικό του Conference League o Oλυμπιακός. Πήρε την ισοπαλία που ήθελε για να... κοιμάται ήσυχος. Τώρα πάει για το μεγάλο, που θέλει να του "κερδίσει" το καλοκαίρι. Μετά από χρόνια θα έχει προπονητής του Ολυμπιακού που δεν θα κάνει με πίεση προετοιμασία».

Για τον τελικό του Conference: «Mέχρι την Τετάρτη η ενημέρωση για τους τυχερούς που παίρνουν εισιτήρια για τον τελικό. Αυτό που συμβαίνει με τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για το Final Four της Euroleague, συμβαίνει και με εκείνα για τον τελικό του Conference League», είπε ο Νίκος Σταματέλος.