ΑΕΚ: Η γαλλική "La Provence" επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Ματίας Αλμέιδα.

Όπως επισημαίνει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στη λίστα των Μασσαλών. Ωστόσο, τονίζεται πως εμπόδιο αποτελεί το συμβόλαιο σε ισχύ που έχει με την ΑΕΚ, καθώς η υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης που περιλαμβάνεται σε αυτό. Συνεπώς, ο Αλμέιδα δεν είναι στην κορυφή της λίστας, με τους Κονσεϊσάο και Φονσέκα να αποτελούν τις πρώτες επιλογές για τη Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ της η γαλλική εφημερίδα με έδρα την Μασσαλία αναφέρει πως "Το όνομα του Αλμέιδα που αποκαλύφθηκε από την L'Equipe το πρωί της Τρίτης και επιβεβαιώθηκε από εμάς, είναι υπό μελέτη".

Και εν συνεχεία τονίζεται πως "εάν ο σύλλογος ελπίζει να ολοκληρώσει τον φάκελο του προπονητή μεταξύ του Σαββατοκύριακου και της έναρξης του επόμενου, διάφοροι παράγοντες κάνουν το αρχείο Αλμέιδα περίπλοκο".

Και εκεί, λοιπόν, γίνεται λόγος για το συμβόλαιο του Pelado με την ΑΕΚ. "Ο πρώην μέσος της Ίντερ και της Λάτσιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την ΑΕΚ, έχει άριστες σχέσεις με τους διοικούντες και έχει ρήτρα αποδέσμευσης 10 εκατομμυρίων ευρώ, πολύ περισσότερο για την ομάδα της Μαρσέιγ της οποίας τα οικονομικά δεν είναι απεριόριστα"