ΠΑΟΚ: Στον ΠΑΟΚ άνοιξε ο φάκελος για τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την συνάντηση – συζήτηση ανάμεσα σε Γιώργο Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι επιτελείς της ασπρόμαυρης ΠΑΕ κάθισαν στο τραπέζι σε μία εφ΄όλης της ύλης συζήτηση που αφορά το ρόστερ της ομάδας. Σε πρώτο πλάνο τα συμβόλαια που λήγουν, ανάμεσά τους και οι δανεικοί, με τα ονόματα των Κεντζιόρα, Σβαμπ, Μεϊτέ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον, πέραν των όσων συζητήθηκαν για την μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου.

Σίγουρα είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, δεδομένα στα χαφ, εκεί που μόνο ο Οζντόεφ έχει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, με αστερίσκο η περίπτωση Τσιγγάρα, στην κορυφή της επίθεσης και στα εξτρέμ, μιλώντας για το αριστερό φτερό.

Σε ότι αφορά τον Γιάννη Κωνσαντέλια, η Σάλτσμπουργκ φαίνεται πως επανέρχεται, μετά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του φέτος. Προφανώς το ενδιαφέρον των «ταύρων» για τον «Ντέλια» ειναι γνωστό τοις πάσι, με τον ΠΑΟΚ ηδη να έχει απορρίψει πριν κάποιους μήνες πρόταση 10.000.000 ευρώ.

Αυτή την στογμή δεν υπάρχει νέα πρόταση των Αυστριακών, ωστόσο είναι σαφές πως η Σάλτσμπουργκ δεν δείχνει διάθεση να εγκαταλείψει αλλά ο ΠΑΟΚ αν δεν καλυφθεί οικονομικά δύσκολα θα συναινέσαι για να τον παραχωρήσει. Όπως και να’χει, το καλοκαίρι μολις άρχισε και θα ειναι καυτο για τον ΠΑΟΚ σε πολλούς τομείς…

Πηγή: sfina.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr