ΠΑΟΚ: Στον ΠΑΟΚ άνοιξε ο φάκελος για τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την συνάντηση – συζήτηση ανάμεσα σε Γιώργο Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά από λίγες μέρες πανηγυρισμών και ατελείωτου πάρτι στον Δικέφαλο, όλα αυτά μένουν στην άκρη αφού τα χρονικά περιθώρια είναι συγκεκριμένα και δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμός. Πέραν του χρόνου είναι και τα θέματα τα ανοιχτά που είναι αρκετά οπότε χρειάζεται άμεσα να παρθούν αποφάσεις που αφορούν το έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών.

Βάσει των πρώτων συζητήσεων εντός ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τις μεταγραφές ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα. Κατ’αρχάς να γίνει ξεκάθαρο πως ο Δικέφαλος θα πορευτεί στο ίδιο μοντέλο με πέρυσι, δηλαδή με τον Λουτσεσκου να δείχνει θέσεις και το τμήμα σκάουτινγκ να του δίνει λίστες με παίκτες στις θέσεις που ζητάει. Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει, άλλωστε…

Τώρα σε ό,τι αφορά τις πρώτες αναζητήσεις του ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο, ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου έκανε τις εισηγήσεις του και αυτές αφορούν την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ενός χαφ με ταχύτητα (τουλάχιστον), έναν κεντρικό αμυντικό και έναν ακραίο επιθετικό που θα αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό φτερό.

Ο Λουτσέσκου ως γνωστόν είναι υπέρμαχος των λίγων αλλαγών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και της διατήρησης του κορμού για την μεγαλύτερη δυνατή ομοιογένεια στην ομάδα ενόψει των προκριματικών του Champions League που θα αρχίσουν στα μέσα Ιουλίου.

Η εισήγηση του 54χρονου προπονητή των πρωταθλητών για την απόκτηση των τεσσάρων παικτών (φορ, χαφ, εξτρέμ και στόπερ) αφορά την τωρινή κατάσταση στο ρόστερ και ενδεχομένως να αλλάξουν η αυξηθούν οι προτεραιότητες, ανάλογα με το τι θα συμβεί στο κομμάτι των αποχωρήσεων.

Πηγή: sfina.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr