Θωμάς Κυπαρίσσης: Στο Metrosport 95,5 και την εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός του Άρη και αναφέρθηκε στον επικείμενο τελικό Κυπέλλου, τονίζοντας την... τρέλα που υπάρχει από πλευράς Κίτρινων για την κατάκτηση.

Μακάρι να τα καταφέρει ο Άρης. Έχει ωριμάσει. Ευχή μου είναι να πάρει το Κύπελλο. Ξέρω πόσο πολύ το θέλει ο κόσμος. Είναι ένας τελικός, με όποια προβλήματα έχει ο αντίπαλος μας. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και την τύχη με το μέρος του, θα κερδίσει. Στα σημεία θα κριθεί ο τελικός.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένα παιχνίδι φαινομενικά όπου δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Μία ανατροπή, ένα πέναλτι, μία κόκκινη, μπορούν να παίξουν ρόλο στην εξέλιξη. Όσο για το ποιος το θέλει περισσότερο; Και οι δύο ομάδες το θέλουν περισσότερο.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα. Πήγε εκεί προπονητής, ο Χρήστος Κόντης. Είναι ένας τελικός με όλη την σημασία της λέξεως. Ο Άρης το θέλει για δικούς του λόγους. Μακάρι να το πάρει ο Άρης το Κύπελλο. Προσωπικά, δεν θέλω πολύ κόσμο, για να βλέπω ποδόσφαιρο. Όχι με κόσμο, γιατί δεν μπορώ να δω μπάλα. Πάνω από όλα να γίνει ένα ήσυχο παιχνίδι”, είπε ο Θωμάς Κυπαρίσσης.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr