ΠΑΟΚ: Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, έγινε η πρώτη συνάντηση – συζήτηση για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας μεταξύ του Γιώργου Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου, με την συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη μέσω της τεχνολογίας. Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και πως πρέπει να κινηθούν γρήγορα ειδικά σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκε το θέμα που υπάρχει στον χώρο του κέντρου, με τους περισσότερους παίκτες στην συγκεκριμένη θέση του γηπέδου – για διάφορους λόγους – να βρίσκονται στον αέρα. Εννοείται ότι προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι να μείνει ο Σουαλιό Μεϊτέ, ωστόσο τροχοπέδη αποτελεί προς το παρόν τα χρήματα της ρήτρας αλλά και το συμβόλαιό του, αφού με την Μπενφίκα έχει συμβόλαιο στα 2.000.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Πάρθηκε απόφαση για τον Γάλλο χαφ να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με την Μπενφίκα για την μείωση της ρήτρας του.

Από την πλευρά του Ραζβάν Λουτσέσκου έγινε ξεκάθαρη εισήγηση να παραμείνει τόσο ο Τόμας Κεντζιόρα που μένει ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου, αλλά και ο Μπράντον Τόμας, ενώ ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για την παραμονή του Στέφαν Σβαμπ.

Στο τραπέζι τέθηκε έστω και με πρώιμη μορφή, η ενίσχυση του ρόστερ, με τον Ρουμάνο προπονητή να ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει πολλές αλλαγές, αφού υπάρχουν οι δυνατότητες για να κάνει μια υπέρβαση στα προκριματικά του Champions League. Οι δυο πλευρές θα παραμείνουν σε ανοιχτή γραμμή και από σήμερα που ο Λουτσέσκου θα αναχωρήσει για το Βουκουρέστι.

Πηγή: sfina.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr