Λιγότερες από δύο εβδομάδες έχουν ακόμη μπροστά τους οι παίκτες του Άρη για να ξεκουραστούν, καθώς την 1η Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Όπως ενημέρωσαν οι «κίτρινοι», στις 7 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στην Πτολεμαΐδα, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ από τις 21 έως τις 31 του επόμενου μήνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές.

Στις 7 Ιουλίου η ομάδα μας θα μεταβεί στην Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας (ξενοδοχείο “Παντελίδης”) θα παραμείνει μια εβδομάδα.

Για τις 21 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής του ΑΡΗ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο διάστημα της παραμονής της στο αθλητικό κέντρο, που βρίσκεται στην περιοχή του Ρότερνταμ (μέχρι τις 31 του μήνα), η ομάδα μας θα δώσει τρία ή τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr