Με το 0-0 έφυγε ο ΠΑΟΚ από το ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη και ο Τζιανπάολο Καστορίνα δήλωσε ότι οι πρωταθλητές άξιζαν να κερδίσουν.
Παράλληλα, μιλώντας στη Nova, ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι οι παίκτες πρέπει να έχουν θάρρος, αποφασιστικότητα και να απολαμβάνουν τα παιχνίδια.
Διαβάστε επίσης...
«Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15 λεπτά, αξίζαμε περισσότερα από το παιχνίδι. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Κρατήσαμε την μπάλα, ήμασταν συμπαγείς. Αυτός είναι ο δρόμος, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να έχουμε συνοχή.
Πρέπει να παίζουμε άνετα την μπάλα, να έχουμε αποφασιστικότητα, να έχουμε το θάρρος να παίζουμε το παιχνίδι μας και όποτε μπορούμε να το απολαμβάνουμε κιόλας», είπε ο Καστορίνα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο