Η ΑΕΚ είναι ακόμη στην αναζήτηση του διαδόχου του Ματίας Αλμέιδα, με το όνομα του Ιγκόρ Τούντορ να έρχεται στο προσκήνιο.
Σύμφωνα μάλιστα με το dikisports, ο Κροάτης προπονητής συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσει τον νέο τεχνικό των «κιτρινόμαυρων», έχοντας συμβόλαιο με τη Γιουβέντους έως τις 30 Ιουνίου.
Διαβάστε επίσης...
Ο άλλοτε κόουτς του ΠΑΟΚ είχε αντικαταστήσει τον Τιάγκο Μότα τον περασμένο Μάρτιο στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» και την οδήγησε στην έξοδο στο Champions League, ενώ έχει περάσει στο παρελθόν και από Γαλατάσαραϊ, Ουντινέζε, Βερόνα, Μαρσέιγ και Λάτσιο.
Έμμεση... διάψευση από τον ατζέντη του Τούντορ
Παρά το σενάριο μετακίνησης του Τούντορ στην Ένωση, ο ατζέντης του προπονητή δίνει μια διαφορετική εκδοχή στην υπόθεση. «Μίλησε με τον Κριστιάνο Τζιουντόλι (σ.σ. αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους) χθες. Ο Τούντορ νιώθει ''παίκτης'' της Γιουβέντους μέσα του, έχει δουλέψει με μεγάλο πάθος και επαγγελματισμό τους τελευταίους μήνες, δείχνοντας τον ισχυρό δεσμό, που έχει με τον κόσμο της Γιούβε» δήλωσε ο Άντονι Σέριτς.
«Ο Ίγκορ έχει εξαιρετική σχέση με τον Τζιουντόλι και όλα τα μέλη του συλλόγου: Μετά τις έντονες δηλώσεις, αυτός και ο Κριστιάνο μίλησαν και ο Ίγκορ θα σεβαστεί τη δέσμευση, που ανέλαβε να οδηγήσει τη Γιουβέντους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Τούντορ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο