Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ, ο  μυθικός ΑΡΧΗΓΟΣ όχι μόνο της ORIGINAL 21, αλλά όλων των «ΕΝΩΣΙΤΩΝ», από τους οποίους  ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΕΝΙΕΣ των οπαδών μας γεννήθηκαν και γαλουχήθηκαν για το «ΑΕΚότεροι κι από ΑΕΚ» χάρη σ΄αυτόν τον φιλοσοφημένο και με «Δικεφαλο- Αετίσιο ράμφος», τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ, στην ιστορία του «100+1χρονου» συλλόγου μας που αναγνωρίστηκε ως άξιος κι ανταμείφθηκε με την  ανάδειξη του και σε ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ κι όχι μόνο ΠΑΝΕΝΩΣΙΤΙΚΟ το φίλαθλο πένθος για τον θάνατο του 67χρονου θρυλικού «ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΔΙΤΡΟΧΟΥ», με το οποίο επί χρόνια διέσχιζε το κέντρο και τις συνοικίες της Αθήνας, για να βγάζει το μεροκάματο της επιβίωσης του, πουλώντας «ψιλικά» στα περίπτερα!

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ παράδειγμα, πρότυπο, έντιμης ζωής κι ακραιφνούς «Ενωσιτισμού», όσοι βρεθούν αυτό το Σάββατο μεσημέρι (στις 12) στην εκκλησία «Αγία Τριάδα» Νέας Φιλαδέλφειας (εκεί, που αποχαιρετίσαμε και τους ποδοσφαιρικούς «θεούς» μας, Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαπαϊωάννου, Ανδρέα Σταματιάδη) και μετά στο Κοιμητήριο Παπάγου θα έχουν νοερά τους παρακάτω διάλογους με την υπεραιώνια Ιστορία του ΑΕΚοθρησκείας:

Συγκλονιστικός Φαίδων Κωνσταντουδάκης για Χατζηχρήστο!

ΠΡΩΤΟΣ:

 Σχεδόν συνομήλικε μου ομοϊδεάτη, τι ομάδα είσαι;

«Φυσικά «Μόνο ΑΕΚ»!

Πώς μυήθηκες «Ενωσίτης»;

« Από  τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, τους Νεστορίδη, Παπαϊωάννου και Μαύρο»!

-Ποιο  γεγονός ξεχωρίζεις;

«΄Όταν ο Λουκάς Μπάρλος έφερε στη Νέα Φιλαδέλφεια όλη την «αφρόκρεμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου και κυρίως τους Μαύρο κι Αρδίζογλου», αυτούς, που μαζί με τους άλλους υπερπαίκτες μας, ο  αρχηγός των αρχηγών της Θύρας 21  τους έκανε  συνθήματα-τραγούδια»!

-Σήμερα γιατί είσαι δω, στην εκκλησία;

« Για να τιμήσω τη μνήμη του οπαδικού ειδώλου μου, του «Αντιχούλιγκαν», που «τον σπούδασα», παράλληλα με τα μαθήματα μου στη Νομική,  από τα κείμενα του στο «ευαγγέλιο» μας, τον  «ΔΙΚΕΦΑΛΟ»!

Συγκλονιστικός Φαίδων Κωνσταντουδάκης για Χατζηχρήστο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ AEK LIVE