Οι διακοπές ολοκληρώνονται σιγά σιγά για τους παίκτες του Ολυμπιακού, ενώ ο Γιουσούφ Γιαζίτσι ήδη ξεκίνησε δουλειά στου Ρέντη.
Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός άρχισε το πρόγραμμά του τη Δευτέρα (7/7), μία εβδομάδα πριν συγκεντρωθούν άπαντες στις εγκαταστάσεις των πρωταθλητών, τρέχοντας να καλύψει το χαμένο έδαφος λόγω του περσινού πολύ σοβαρού του τραυματισμού.
Διαβάστε επίσης...
Ο 28χρονος άσος θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και θα πάρει τις ευκαιρίες του στην προετοιμασία, την ίδια στιγμή που προκύπτει φημολογία από τη γειτονική χώρα για επιστροφή του Γιαζίτσι σε ομάδα της πατρίδας του.
Ο ίδιος, πάντως, επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό, έχοντας άλλωστε και συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο