Ο Ολυμπιακός όχι μόνο ανέβασε την προσφορά του για τον Σαντίνο Αντίνο, αλλά ρεπορτάζ από την Αργεντινή χαρακτηρίζει ως "σοκαριστική" τη νέα πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας.
Διαβάστε επίσης...
Συγκεκριμένα, το "elsol.com" κάνει λόγο για "σοκαριστική προσφορά", η οποία ανέρχεται σε 8.000.000 δολάρια (δηλαδή περίπου 6,9 εκατομμύρια ευρώ) για την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του Αντίνο.
Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, αυτή είναι η δεύτερη πρόταση των Ερυθρολεύκων για τον Αντίνο, αφού η πρώτη απορρίφθηκε από τη Γοδόι Κρουζ ως ανεπαρκής. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να υπάρξει deal τις επόμενες μέρες.
Αξίζει να σημειωθεί πως την Πέμπτη (17/7) η Γοδόι Κρουζ ανακοίνωσε τον εξτρέμ Μίκαελ Σόσα, κάνοντας πολλούς να ερμηνεύσουν τη μεταγραφή αυτή ως προετοιμασία για την αντικατάσταση του Αντίνο.