Στην Ισπανία έχει στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, τόσο λόγω της παρουσίας τού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όσο και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ήδη, μάλιστα, υπάρχει έντονη κινητικότητα από τη La Liga, αν και έχουμε γράψει πολλές φορές ότι δεν είναι εύκολο να δώσεις κίνητρο σε έναν παίκτης που παίζει στην Ισπανία για να έρθει και να παίξει στην Ελλάδα.

Το όνομα του Λουίς Μίγια έχει κυριαρχήσει εδώ και κάμποσο καιρό στην επικαιρότητα των πρωταθλητών, αλλά προφανώς δεν είναι το μοναδικό. Γιατί υπάρχει κι άλλος κόσμος που παίζει στην Ισπανία ή συνδέεται με την Ισπανία και θα μπορούσε να δώσει λύσεις υψηλού επιπέδου. Αν και, λέμε ξανά, δεν είναι εύκολο να πείσεις έναν ποδοσφαιριστη πρώτης γραμμής να έρθει και να παίξει στην Ελλάδα, ακόμα κι αν υπάρχει η League Phase τού Champions League.

Ίσκο για Ολυμπιακό... με Μεντιλίμπαρ και οικονομική υπέρβαση!

Γιατί πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν χορτάσει και το Champions League και δεν είναι εύκολο να τους πείσεις. Αλλά για να μην μακρυγορούμε με πράγματα που λίγο πολύ είναι γνωστά, με τον Ολυμπιακό έχει συνδεθεί ο Ίσκο -  Ο διεθνής Ισπανός παιχταράς, με την τεράστια καριέρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Εθνική Ισπανίας, είχε απασχολήσει και την άνοιξη του 2023 τον Ολυμπιακό αλλά είχε επιλέξει τη Μπέτις.

Στην καριέρα του έχει 95 γκολ και 89 ασίστ σε 556 ματς, με 380+ παιχνίδια στη La Liga, 78 στο Champions League κ.λπ. - κ.λπ. Στα 33 του χρόνια έχει ακόμα market value στα 6 εκατ. ευρώ, αν και κυρίως μπορεί να δώσει λύσεις ως 10άρι και όχι τόσο ως 8άρι που θέλει ο Μεντιλίμπαρ. Η περίπτωσή του έχει τεθεί στα υπόψιν του Ολυμπιακού, ως κάποιου που με προσπάθεια ίσως να πεισθεί να έρθει στην Ελλάδα. 

Ίσκο για Ολυμπιακό... με Μεντιλίμπαρ και οικονομική υπέρβαση!

Πάντως πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, ενώ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να συζητήσει και με την Μπέτις, καθώς ο 33χρονος σταρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.