Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε μνημόνιο συνεργασίας στον Ερασιτέχνη για την κατασκευή της Νέας Τούμπας και η πρώτη αντίδραση από πλευράς Α.Σ. δεν άργησε να έρθει.
Διαβάστε επίσης...
Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι οι δύο πλευρές συζήτησαν σε καλό κλίμα, ενώ θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο για να ληφθεί απόφαση σχετικά με το μνημόνιο.
Αναλυτικά: «Θεσσαλονίκη, 21/07/2025
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/7/2025 στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ, συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Ερασιτέχνη και αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε θετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρέδωσαν έγγραφη πρόταση για την συνεργασία των δύο μερών για την κατασκευή του Νέου Γηπέδου του ΠΑΟΚ ενώ ακολούθησε συζήτηση και για άλλα ζητήματα που άπτονται των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι εκπρόσωποι του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενημέρωσαν, ότι θα συγκληθεί Δ.Σ. για την ανάλυση και εξέταση της έγγραφης πρότασης συνεργασίας για το Νέο Γήπεδο της Τούμπας. Το όνειρο του Νέου Γηπέδου αποτελεί διακαή πόθο όλων των ΠΑΟΚτσήδων, και το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ δεσμεύεται ότι θα ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για κάθε εξέλιξη, ώστε όλοι μαζί, υπεύθυνα, να συναποφασίσουμε για να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί έγκαιρα το όραμα της Νέας Τούμπας.
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».
