Αντίστροφα μετράνε οι φίλοι της ΑΕΚ, για να δουν και επίσημα τον Λούκα Γιόβιτς να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Σέρβος θα αποτελέσει το νέο βαρύ πυροβολικό της Ένωσης, ενώ πρόκειται να φορέσει τη φανέλα με το «9».

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε η μεταγραφή του Σέρβου σταρ στην Ένωση, αλλά και για τους Μόρο και Ντέσερς που συνεχίζει να ασχολείται η ομάδα.

Για αρχή ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε πως μέσα στην επόμενη ώρα περιμένουμε την ανακοίνωση του Γιόβιτς. Αναμένεται να είναι στον πάγκο με τον Άρη Λεμεσού και πιθανότατα στη ρεβάνς θα αγωνιστεί κιόλας, ενώ αν με το καλό περάσει η ΑΕΚ στα play offs, ίσως να ξεκινήσει και βασικός. Για να μπει ο Σέρβος λογικά θα βγει ο Πιερό ή ο Μαρσιάλ πιθανότατα.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι πολύ σημαντική η συμβολή του Νίκολιτς στη μεταγραφή του Γιόβιτς. Τελευταία στιγμή έγινε δυνατό μπάσιμο από ομάδα της Σερβίας, αλλά με το ταξίδι των Λυσάνδρου και Ριμπάλτα η μεταγραφή έκλεισε θετικά. Η ΑΕΚ δεν θα σταματήσει να ασχολείται με τους Μόρο και Ντέσερς, ενώ ο προπονητής πιστεύει ότι μπορεί να έχει επιθετικό δίδυμο τους Γιόβιτς-Ντέσερς.

Χρυσάφι στα πόδια του Γιόβιτς ο Ηλιόπουλος και η περίπτωση Ντέσερς

Το πιο καυτό θέμα των τελευταίων ωρών στην ΑΕΚ είναι η μεταγραφή του Λούκα Γιόβιτς! Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, o Σέρβος επιθετικός ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Οβιέδο, τα δεδομένα όμως άλλαξαν. Η Ένωση προσέφερε δελεαστικότερη πρόταση στον 27χρονο φορ, τον έπεισε για το πρότζεκτ που ετοιμάζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και οδήγησαν τον παίκτη να ρίξει άκυρο στην ισπανική ομάδα και να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Σέρβος ήρθε τη Δευτέρα στην Ελλάγα, για να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί η μεταγραφή, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με ετήσιες απολαβές άνω των 2,5 εκατ.Ευρώ (στην ουσία παίρνει το συμβόλαιο του Έρικ Λαμέλα που φεύγει) μαζί με το signing bonus της τάξεως του 1 εκατ.Ευρώ.

Ο θηλυκός παράγων

Αναμφισβήτητα για τη μετακίνηση σπουδαίο ρόλο έπαιξε η αποφασιστικότητα της Ένωσης και του Μάριου Ηλιόπουλου να φέρει στην Αθήνα έναν ποδοσφαιριστή τέτοιου βεληνεκούς που έφτασε να κάνει τεράστια μεταγραφή στη Ρεάλ που κόστισε 63 εκατ.Ευρώ. Χαβιέ Ριμπάλτα και Μηνάς Λυσάνδρου έκαναν τα πάντα για να τον φέρουν σε «κιτρινόμαυρες» ράγες, αλλά πίσω από έναν σπουδαίο άνδρα κρύβεται πάντα μια γυναίκα. 

Το Sportdog σας αποκάλυψε για τον παράγοντα Σοφία Μιλόσεβιτς, της συζύγου του ποδοσφαιριστή, στον οποίο ασκεί πολύ δυνατή επιρροή. Ήταν ένα θέμα που είχε μεγάλη απήχηση και είχε ανταπόκριση μέχρι και στη Σερβία, αφού δημοσιεύτηκε στη σερβική «Telegraf».

Ο Γιόβιτς θα προστεθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τον Άρη Λεμεσό, μεγάλο ερωτηματικό όμως αποτελεί η αγωνιστική του κατάσταση. Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Μίλαν, έμεινε χωρίς ομάδα και δεν έχει κάνει προετοιμασία. Θα φανεί όμως στις πρώτες προπονήσεις με τον Μάρκο Νίκολιτς να αποφασίζει εάν ο συμπατριώτης του είναι σε θέση να δώσει τις λύσεις που έχει ανάγκη η ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Φυσικά το θέμα του Σίριλ Ντέσερς παραμένει ζωντανό, αλλά ακόμα και να ερχόταν σήμερα ο Νιγηριανός δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ματς προκριματικών λόγω της συμμετοχής του με τη Ρέιντζερς στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.