Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε πολλούς, ο Πέτρος Μάνταλος είναι με διαφορά ο πιο σταθερός και ο πιο κομβικός παίκτης της ΑΕΚ στα τέσσερα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν και φαίνεται πως θα έχει περίοπτη θέση στο πλάνο του Μάρκο Νίκολιτς για τη δική του ΑΕΚ. Την ΑΕΚ της νέας εποχής.
Και τι εποχή δεν έχει ζήσει άλλωστε στην ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος. Από ναδίρ, στο ζενίθ και πάλι πίσω ξανά και ξανά. Ένα τρενάκι του «τρόμου» μέσα στο οποίο έχασε και τον ίδιο του τον εαυτό και την όρεξη για ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε είχε δηλώσει μετά το νταμπλ του 2023. Εκείνη ήταν η πρώτη σεζόν στην οποία είχε αφήσει πλέον το περιβραχιόνιο. Ποτέ όμως δεν σταμάτησε να είναι επί της ουσίας ο αρχηγός της ΑΕΚ. Αυτό που υποχρεούται να βγει μπροστά για όλα.
Και όταν πριν μερικούς μήνες οι φίλοι της Ένωσης ήταν έξαλλοι με τη μια ήττα να διαδέχεται την άλλη στα πλέι οφ της Super League, o Μάνταλος ήταν εκείνος που βγήκε για να τους ακούσει και να μεταφέρει όσα είπαν στην ομάδα. Παρεμπιπτόντως, τότε, ο Μάνταλος ήταν ο μοναδικός που έδειχνε να αντιλαμβάνεται την καταστροφή που έρχεται και προσπαθούσε να «τραβήξει» μπροστά τους συμπαίκτες του που έδειχναν να έχουν καταρρεύσει υπό όλες τις έννοιες. Διαβάστε περισσότερα στο enwsi.gr