Άρης: Στη χρονική φάση, που διανύει ο Άρης, το κύριο συστατικό είναι η διατήρηση της ηρεμίας και της ψυχραιμίας, μετά τους κραδασμούς, που προκάλεσε και ο αποκλεισμός από την Αράζ και η αγωνιστική... απουσία του συνόλου. Πλέον, και μετά την προετοιμασία των τριών εβδομάδων, η τεχνική ηγεσία και όχι μόνο, περιμένει τα πρώτα... ξεπετάγματα.
Διαβάστε επίσης...
Ο Άρης πραγματοποίησε, έως τώρα, 14 μεταγραφές αλλά καμία, προς το παρόν, δεν έχει προκαλέσει κάποιου είδους... μετάλλαξη στον τρόπο που παίζει η ομάδα. Νωρίς είναι ακόμη, σαφέστατα, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα βγει ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους και θα είναι το outsider στον αγωνιστικό του χάρτη. Τον προσανατολισμό τη δίνει η πυξίδα και την πυξίδα κρατά ο 57χρονος Ουζουνίδης, ο οποίος περιμένει από τα σημεία του ορίζοντα να εμφανιστεί ο παίκτης πάνω στον οποίο θα στηρίξει μέρος του «διαφορετικού», το οποίο είναι ζητούμενο. Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να έρθουν στο προσκήνιο είναι ο Καντεβέρε και ο Μισεουί. Το «δύο» είναι σχετικό, γιατί ο Τίνο Καντεβέρε μπήκε καλά, αλλά το όλο θέμα δεν κράτησε πολύ και η εξέλιξη είναι ερωτηματικό.
Ο Αφρικανός επιθετικός, προ λίγων μόνο εβδομάδων, υπέστη θλάση, απείχε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και είναι σε διαδικασία επιστροφής. Αν και εφόσον ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, για να μπορεί και ο Ουζουνίδης να τον υπολογίζει και να μην προκύπτουν τέτοια... απρόοπτα γύρω από τον Καντεβέρε. Θα γίνει, όμως, πράξη η ευχή του Ουζουνίδη; Εάν ο Καντεβέρε πείσει ότι θα είναι «γερός», τότε όλα καλά. Αν συμβεί το αντίθετο, πώς θα κινηθεί η ΠΑΕ; Στην πρεμιέρα με τον ΝΠΣ Βόλο, ο 29χρονος φορ μπήκε στο 89ο λεπτό, αν κάτι λέει αυτό. Όταν το όνομά του συζητιόταν στην ΠΑΕ, οι προοπτικές της απόκτησης δεν περιορίζονταν σε 5-10 λεπτά, αλλά αρκετά περισσότερα.
Ο δεύτερος outsider είναι ο 20χρονος, Γκαμπριέλ Μισεουί, ο οποίος πήρε credits στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, δείχνοντας -πράγματι- κινήσεις, που λείπουν από την ενδεκάδα του Άρη, αλλά μην παραλείπεται το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δουλεύεται, για να αποδώσει, και οι απαιτήσεις δεν πρέπει να είναι υπερφίαλες. Ο Ολλανδός παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του, κόντρα στους Θεσσαλούς στην πρεμιέρα, έπαιξε κάτι περισσότερο της μισής ώρας και, βλέποντάς τον στην προπόνηση, μάλλον αρχίζει να αποκτά συμπάθειες. Λίγο η ηλικία του, λίγο οι συστάσεις, λίγο τα δείγματά του, δίνουν την εντύπωση ότι κάτι μπορεί να γίνει. Ο Μισεουί, πάντως, έχει φόντα να εξελιχθεί σε... πουλέν.
Πηγή: metrosport.gr