Νίκος Παπαδόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή ''Στη Σέντρα'' φιλοξενήθηκε ο Έλληνας τεχνικός, που μίλησε αναφορικά με την παρουσία του Λεβαδειακού απέναντι στον Παναθηναϊκό, την εκκίνηση του πρωταθλήματος αλλά και για τους διεκδικητές του τίτλου της Superleague.

Όπως ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε στον Παναθηναϊκό να βρει και δεύτερο γκολ, όπως και εμείς να σκοράρουμε για την ισοφάριση, τίποτα από αυτά δεν έγινε και έτσι παρουσιάσαμε μία διαφορετική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η εικόνα, του δεύτερου ημιχρόνου είναι που θέλουμε να κρατήσουμε , το να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και το κάναμε σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του Παναθηναϊκού.
Διαβάστε επίσης...
Είναι πολύ σημαντική η ψυχολογία. Όπως έγινε χθες απέναντι στον Παναθηναϊκό μία από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, το ίδιο έγινε και στην πρώτη αγωνιστική, εκεί όπου βρεθήκαμε πίσω με δύο γκολ και ανατρέψαμε το σκορ. Έχουμε στελεχωθεί καλά σε όλα τα επίπεδα».
Για τους διεκδικητές του τίτλου: «Οι ομάδες ψάχνονται ακόμα για να βρουν τον εαυτό τους, το ίδιο και οι παίκτες. Βλέπω μία αλλαγμένη ΑΕΚ, διαφορετική προσέγγιση από τον προπονητή, πιο compact. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να προσθέσει ποιότητα στην επίθεση του. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται καλύτερος από πέρσι το ίδιο και ο Ολυμπιακός».
Για τον Άρη: «Ο Άρης μπορεί να έχει γρήγορους παίκτες, αλλά δεν κινούνται στον χώρο. Είναι εύκολο για μία ομάδα να αντιμετωπίσει την αντίπαλο του όταν απλά έχει τη μπάλα στα πόδια. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δείξει πράγματα, καθώς είναι νέο υλικό. Ο Μαρίνος έχει δείξει ότι είναι καλός προπονητής και ο χρόνος για τους προπονητές είναι ο καλύτερος γιατρός».
Για την Εθνική: «Είναι ένα γκρουπ, που θέλει να πετύχει, αγαπάνε το Εθνόσημο και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Έχει έναν κατάλληλο προπονητή και είμαι αισιόδοξος για τα όσα μπορεί να πετύχει η Ελλάδα».
Για τον Γιάννη Γκούμα και τον Ταξιάρχη Φίλων: «Είναι εξαιρετικά παιδιά, τα παρακολουθώ χρόνια και είναι χαρά μου που τα προπονώ και θα είναι χαρά μου να τους δώσω τον χρόνο συμμετοχής στη Superleague 1 , όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και είναι κάτι που με χαροποιεί πραγματικά», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος.
