Ο Κώστας Νικολακόπουλος μεταφέροντας τη δική του οπτική από το ντέρμπι των «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου, σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως οι «ερυθρόλευκοι» άξιζαν να φτάσουν και στο «διπλό» κι όχι μονάχα μέχρι την ισοπαλία στο 90’+2’.
«Του έκλεψαν πέναλτι…» ανέφερε για τη φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Καμπελά και τον Τετέ, ενώ σημείωσε πως «Διαιτητής και ευκαιρίες δεν έφεραν το διπλό στον Ολυμπιακό, αποτέλεσμα που άξιζε με βάσει την εικόνα του αγώνα στο φινάλε».
Ακούστε το σχόλιό του:
Διαβάστε επίσης...
Ξέσπασμα Μεντιλίμπαρ! Η τρομερή αντίδρασή του μετά το γκολ στο 92’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και χάρισε στον Ολυμπιακό το βαθμό της ισοπαλίας στο ελληνικό clasico. Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά ντέρμπι, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 48’ με το πλασέ του Ντέσερς, όμως οι Πειραιώτες «χτύπησαν» στο φινάλε και έφυγαν με το βαθμό απ’ το «Απόστολος Νικολαΐδης», μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (10 βαθμοί). Ο Παναθηναϊκός αντίθετα έμεινε στους 2 βαθμούς (με ματς λιγότερο) και βλέπει την κορυφή να... ξεμακραίνει πάρα πολύ στην εκκίνηση της σεζόν.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως θα δείτε και στο τέλος του βίντεο, έζησε πολύ έντονα το παιχνίδι και στο γκολ ξέσπασε με έναν πολύ έντονο πανηγυρισμό!
Ευχαριστημένος ο Μεντιλίμπαρ - Για αυτό εκνευρίστηκε
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ο Ολυμπιακός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι από τον Παναθηναϊκό και στις δηλώσεις του ο Βάσκος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε στις αλλαγές που έφεραν και νέα τροπή στον αγώνα.

Για το παιχνίδι: «Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ευκαιρία. Το γκολ του αντιπάλου ήταν από δικό μας λάθος. Το γκολ το δικό μας ήταν από λάθος του αντιπάλου. Είμαι ευχαριστημένος γιατί το γκολ ήρθε στα τελευταία λεπτά αλλά θέλαμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς σήμερα από το γήπεδο».
Για την ένταση που έβγαζε ο ίδιος στον πάγκο: «Μέχρι και τη φάση του γκολ που δεχθήκαμε ή,ουν πολύ ήρεμος. Με εκνεύρισε ο τρόπος που δεχθήκαμε το γκολ, αλλά και οι ευκαιρίες που δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε».
Για τις αλλαγές του που άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού: «Γι’ αυτό υπάρχουν οι αλλαγές, οι παίκτες που μπαίνουν αλλαγές είναι πιο ξεκουραστεί και αλλάζουν αυτούς που είναι κουρασμένοι. Ότι οι αλλαγές βέβαια ότι πήγαν καλά με κάνει να σκέφτομαι αν έχω κάνει κάποιο λάθος στον σχεδιασμό του παιχνιδιού, βέβαια αν ξεκίναγαν από την αρχή του ματς μπορεί να μην βοηθούσαν τόσο πολύ», είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.