«Νέα συμβόλαια σε τρεις», γράφει η εφημερίδα Live Sport στο πρωτοσέλιδο της και αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τα deal με τους Ελ Κααμπί, Ζέλσον Μάρτινς και Τσικίνιο.
Μετά τον Κοστίνια που ανακοινώθηκε επισήμως ως το 2029, απομένουν πλέον τα τυπικά για νέα συμβόλαια και με άλλους παίκτες.
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μαζικές ανανεώσεις συμβολαίων με τους Ελ Κααμπί και Ζέλσον Μαρτίνς να έχουν υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι που έρχεται, ωστόσο στο λιμάνι υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση να παραμείνουν, καθώς αποτελούν βασικά στελέχη του κορμού της ομάδας.
Οι επαφές για τις υπόλοιπες μεταγραφικές περιπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει παρασκηνιακά, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να κινούνται προσεκτικά στο παρασκήνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδικασίες αναμένεται να επιταχυνθούν κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται κάποια από τις υποθέσεις να ολοκληρωθεί μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο