Νίκος Αθανασίου: Για αυξημένες πιθανότητες, που θα γίνουν… ολοκληρωτικές μόλις η Γοδόι Κρους στείλει στον Παναθηναϊκό τα απαιτούμενα έγγραφα, αναφορικά με την απόκτηση του Σαντίνο Αντίνο έκανε λόγο ο έμπειρος ρεπόρτερ μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 .
«Απομένει ένα χαρτί για το deal, δεν έχει έρθει ακόμα»
«Μέχρι τα ξημερώματα, δεν είχε έρθει υπογεγραμμένη η συμφωνία Παναθηναϊκού και Γοδόι Κρους για τον Αντίνο. Ακούμε για διάφορα νούμερα. Η αμοιβή των ατζέντηδων είναι κάτω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Μιλάμε για μια υπόθεση που όλο τελειώνει και ο παίκτης υπογράφει, αλλά χωρίς να συμβαίνει. Προφανέστατα, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να κλείσει η συμφωνία. Χαρτί ακόμα πάντως δεν έχει έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ. Το λέω γιατί και τις προηγούμενες ημέρες το ίδιο περίμεναν στον Παναθηναϊκό, έχει καλύψει όλες τις απαιτήσεις της Γοδόι», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το ντέρμπι με την ΑΕΚ το χαρακτήρισε πάρα πολύ σημαντικό, ενώ τόνισε πως το Τριφύλλι πρέπει να το πάρει, γιατί καλείται να «χτίσει» σερί και να δείξει πρόοδο, παρότι μια ισοπαλία σε ντέρμπι δεν είναι κακό αποτέλεσμα.
Παράλληλα ο Νίκος Αθανασίου επισήμανε ότι ο Κραλ είναι το απόλυτο φαβορί για να καλύψει τη θέση του χαφ στον Παναθηναϊκό, με την απόκτησή του Τσέχου να συνεπάγεται και την χρησιμοποίηση του 4-4-2 πιο συχνά, μελλοντικά μέσα στη σεζόν, από τον Μπενίτεθ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο