Τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21:00) υπογράμμισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Το 2026 άρχισε πολύ άσχημα, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε τι έχει γίνει από το καλοκαίρι μέχρι τώρα. Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αν το κερδίσει αφήνει τα προβλήματα πίσω. Αν δεν κερδίσει θα χάσει έδαφος, αλλά δεν τελειώνει κάτι απόψε. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ψυχολογία και ενισχύεται, είναι διαφορετικός από τον πρώτο γύρο και με τις δύο προσθήκες από την Κηφισιά έχει αποκτήσει ταχύτητα στο τρανζίσιον. Πρέπει να ελέγξει την μπάλα η ΑΕΚ για να μην δώσει ευκαιρίες για τρανζίσιον», ανέφερε.
Διαβάστε επίσης...
Η πρόβλεψή του για την ενδεκάδα
Στη συνέχεια έκανε αναφορά στα πλάνα του Μάρκο Νίκολιτς και έκανε μια πρόβλεψη για το σχήμα που αναμένεται να κατεβάσει ο Σέρβος τεχνικός.
«Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί και Ρέλβας είναι σίγουροι. Αριστερά ο Πένραϊς ήταν από τους καλύτερους την Τετάρτη, αλλά μπορεί να παίξει ο Πήλιος. Στο κέντρο θα δούμε Μαρίν με Πινέδα. Πιστεύω πως ο Γιόβιτς θα παίξει, είναι ο μόνος σίγουρος για την τετράδα μπροστά, είτε στην κορυφή μόνος του, είτε αν επιλέξει ο Νίκολιτς να παίξει μαζί και ο Βάργκα. Για δεξιά βλέπω πιο πολύ Λιούμπιτσιτς, ο Γκατσίνοβιτς είναι υποψήφιος για πίσω από τον φορ, όπως και ο Κοϊτά. Ο τελευταίος είναι πιθανό να παίξει αριστερά, με υποψήφιο και τον Ζοάο Μάριο», τόνισε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο