Ο Γιώργος Νίκας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα μέσο, ο οποίος αποχωρεί έπειτα από δυόμιση χρόνια στο δυναμικό της ομάδας.

Χάρισε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Νίκας προτίμησε να χαρίσει στον Παναθηναϊκό τα χρήματα που προβλέπονταν για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αφού δεν υπολογιζόταν από τους Πράσινους και ήθελε να βρει νέα ομάδα ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Έλληνας χαφ αποκτήθηκε από το Τριφύλλι το 2023 και σε πρώτη φάση έμεινε στην ομάδα της Βοιωτίας ως δανεικός για μια σεζόν, ενώ στον ενάμιση χρόνο της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να καθιερωθεί, καταγράφοντας μόλις 9 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Νίκα.

Ο Γιώργος αποκτήθηκε το 2023 από τον Λεβαδειακό, παραμένοντας εκεί μία σεζόν υπό τη μορφή δανεισμού. Στον 1,5 χρόνο παρουσίας στον Παναθηναϊκό κατέγραψε 9 συμμετοχές.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».