Ο Ανδρέας Τετέι μίλησε για το ματς με την Κηφισιά, το ημίχρονο που... πέταξε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο αλλά και τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην ομάδα του.
Μάλιστα, όπως τόνισε, όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές και διαμορφωθεί ένα συγκεκριμένο ρόστερ, τότε θα αλλάξει εντελώς η εικόνα των Πράσινων.
Διαβάστε επίσης...
Οι δηλώσεις του θα προβληθούν στην εκπομπή «SportShow» της Cosmote TV, στα πλαίσια του pre-game του αγώνα με την Κηφισιά.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
Yπάρχει μπροστά ένα ιδιαίτερο παιχνίδιο για σένα, απέναντι στην Κηφισιά. Είναι κάτι το οποίο το σκεφτόσουν όλο το προηγούμενο διάστημα από τότε που πήγες στον Παναθηναϊκό; Το είχες «σημαδέψει» αυτό το παιχνίδι, το πώς θα αισθανθείς, το πώς πρέπει να προετοιμαστείς, το πώς πρέπει ν’ αγωνιστείς;
«Όχι, η αλήθεια είναι πως δεν το σκεφτόμουν. Τώρα που θα έρθω αντιμέτωπος μου μπήκαν λίγες σκέψεις, πως θα παίξω με την πρώην ομάδα μου, αλλά είμαι επαγγελματίας και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε άλλη ομάδα οπότε κοιτάω το σύλλογο που βρίσκομαι τώρα».
Eπιστροφή από ένα ευρωπαϊκό ματς στο Πρωτάθλημα. Σίγουρα έχετε στο μυαλό σας τα πράγματα που δεν πήγαν καλά την περασμένη εβδομάδα στο Περιστέρι. Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου θα πρέπει να βελτιώσετε σ’ αυτό το παιχνίδι για να πάρετε το θετικό αποτέλεσμα;
«Πιστεύω ότι σ’ αυτό το παιχνίδι πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε πολύ παραπάνω από την πρώτη στιγμή, γιατί στο Περιστέρι ένα ημίχρονο νιώσαμε όλοι μας ότι το χάσαμε και στο δεύτερο μέρος ήμασταν μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Θεωρώ πως αν δείξουμε από το πρώτο ημίχρονο ότι το θέλουμε, θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».
Τι είπε για τις μεταγραφές και την μεταβατική περίοδο στο Τριφύλλι
H ομάδα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, όσον αφορά στο ότι αλλάζει πράγματα. Ποδοσφαιριστές, σκέψεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τακτικές… Πόσος χρόνος πιστεύεις πως θα χρειαστεί για ν’ αποκτήσει η ομάδα τη σταθερότητα που πρέπει να έχει;
«Πιστεύω ότι από τα τέλη Γενάρη και μετά που θα έχει τελειώσει η περίοδος των μεταγραφών και αυτό έχει σχέση με τους παίκτες που θα φύγουν και θα έρθουν, θα διαμορφωθεί ένα συγκεκριμένο ρόστερ και νομίζω πως εκεί θ’ αλλάξουν όλα».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο