Κλείνει παίκτη για το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός - Απέρριψε Παναθηναϊκό!

«Ζεστοί με Ετιέν Καμαρά», γράφει η εφημερίδα ΦΩΣ στο πρωτοσέλιδο της και αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και την περίπτωση του Καμαρά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τελευταίες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρει πως ο 22χρονος Γάλλος χαφ της Σαρλερουά ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους.

Ο νεαρός άσος κοινοτικό διαβατήριο παίζει και στο 6 και στο 8 και ήδη φέτος έχει 28 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ στο Βέλγιο.

Ο Καμαρά παραμένει σταθερά στα ραντάρ, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και τις εξελίξεις να ενδέχεται να «τρέξουν» άμεσα, προκειμένου να κλείσει η υπόθεσή του ενόψει καλοκαιριού. Άλλωστε, θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει στην ομάδα ο Ντάνι Γκαρθία μετά το τέλος της σεζόν, ενώ σημαντικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις αναμένεται να παίξει και το ενδεχόμενο πωλήσεων.

Ο Καμαρέ έχει συμβόλαιο με την Σαρλερουά μέχρι το καλοκαίρι του 2027.