Μετά την τελευταία ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο ο Ράφα Μπενίτεθ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, μοιάζει σχεδόν απίθανο να παραμείνει και μετά το τέλος της σεζόν στους Πράσινους.
Ο Ισπανός προπονητής χρεώνεται την ελάχιστη έως μηδαμινή βελτίωση του Τριφυλλιού τους μήνες που είναι στον πάγκο της ομάδας, γι' αυτό και ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε μία ακόμη απόλυση, ψάχνοντας ήδη για τον... επόμενο.
Διαβάστε επίσης...
Ντε Ρόσι στο προσκήνιο!
Όπως αναφέρει σήμερα σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "Sportday", ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έχει μπει στο "κάδρο" του Παναθηναϊκού για την τεχνική ηγεσία και παρότι ο 42χρονος Ιταλός εργάζεται αυτή τη στιγμή στην Τζένοα, το καλοκαίρι εκπνέει το συμβόλαιό του και μπορεί να συζητήσει ανοιχτά για το μέλλον του.
Ο πάλαι ποτέ θρύλος της Ρόμα έχει καλές σχέσεις με τον Φράνκο Μπαλντίνι, με τον τελευταίο να έχει εκφραστεί θετικά στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Ντε Ρόσι, που πάντως δεν είναι το μοναδικό όνομα για τον "πράσινο" πάγκο.
Κι αυτό γιατί χθες ήρθαν εκ νέου στην επικαιρότητα αυτά των Μαουρίτσιο Σάρι και Σεμπάστιαν Λέτο, τα οποία "παίζουν" και πάλι "ζεστά" στα ρεπορτάζ του Τριφυλλιού, ενώ ακούγεται και το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
