Για την απόκτηση του Φρανκ Κεσιέ κινείται η ΑΕΚ, σύμφωνα με αραβικό δημοσίευμα.

Ο διεθνής Ιβοριανός μέσος αγωνίζεται στην Αλ Αχλί την τελευταία τριετία κι ενώ έχει περάσει στο παρελθόν από τη Μίλαν, την Μπαρτσελόνα και την Αταλάντα, όντας παίκτης που προφανώς μπορεί να κάνει τη διαφορά, αν όντως ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του οι «κιτρινόμαυροι».

Το συμβόλαιό του με την Αλ Αχλί ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 12 εκατ. ευρώ και οι Άραβες σημειώνουν ότι τον θέλει και η Γιουβέντους

O Φρανκ Κεσιέ
AP/Themba Hadebe

Κοινώς, πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση και μένει να φανεί ποιες είναι οι προθέσεις της Ένωσης για τον Αφρικανό άσο.

«Η ΑΕΚ έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη και εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μια σημαντική προσφορά για να εξασφαλίσει την υπογραφή του κατά την επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αλλά η ελληνική ομάδα δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται να αποκτήσει του. Τα ρεπορτάζ δείχνουν ότι η ιταλική Γιουβέντους παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα μπορούσε να γίνει ισχυρός υποψήφιος για την υπογραφή του. Οποιαδήποτε μεταγραφή πιθανότατα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από οικονομικές παραμέτρους», αναφέρεται στο δημοσίευμα.