Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την αγωνιστική παρουσία του Ανδρέα Τεττέη στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στην εικόνα που είχε ο διεθνής επιθετικός στους πρώτους μήνες του στο Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε στο Monday FC του Novasports: 

«Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός και επικίνδυνος. Νομίζω ότι κουράστηκε. Η ΑΕΚ αντέδρασε, παρόλο που δεν έπιασε καλή απόδοση. Έτσι παίρνεις το πρωτάθλημα. Πρέπει να πιστεύεις ότι θα πάρεις το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ μετά το 60′ δεν σταμάτησε. Αυτό είχε σε όλη τη χρονιά η ΑΕΚ. Αν μπορούσα να διαλέξω μια λέξη, θα ήταν η σταθερότητα. Η ΑΕΚ πήρε το ματς και το πρωτάθλημα.

Έχουμε βάλει την κατηγορία, πόσο γρήγορα κλέβει μια ομάδα την μπάλα από την άλλη. Η ΑΕΚ κλέβει την μπάλα ανά έξι πάσες και ο Παναθηναϊκός ανά οκτώ.

Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ παίρνει την μπάλα ανά εννιά πάσες και ο Παναθηναϊκός ανά 43. Αυτό έγινε μετά το 60′. Είναι από το 61′ μέχρι το 90′. Η ΑΕΚ ήταν συνέχεια με την μπάλα στα πόδια από το 60′ και μετά και ανέβαινε αυτό το πράγμα.»