Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης με γκολ του Ρονιντέι και προσπέρασε τον ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ, στη βαθμολογία των πλέι οφ, καθώς ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Οι Πειραιώτες με το τρίποντο έφτασαν τους 65 βαθμούς και με νίκη την τελευταία αγωνιστική στη Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ είναι σίγουρα δεύτεροι, ενώ ο ΠΑΟΚ που έχει πλέον 63 βαθμούς, θέλει την Κυριακή νίκη δική του και ήττα ή ισοπαλία των Πειραιωτών για να βρεθεί δεύτερος.

Τι ισχύει στην ισοβαθμία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσει μάχη για τη δεύτερη θέση, με τον Δικέφαλο όμως να «έχει» τη μεταξύ τους ισοβαθμία και θα υπερτερεί εάν τερματίσουν στους ίδιους πόντους. Οι Θεσσαλονικείς στις τέσσερις φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις πήραν 2 νίκες, οι «ερυθρόλευκοι» μία και ακόμη ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Τα αποτελέσματα της (5ης) αγωνιστικής

Τετάρτη (13/5)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1

Το πρόγραμμα της επόμενης (6ης) αγωνιστικής

Κυριακή (17/5)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός (19:30)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30)

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League για τα playoffs

ΑΕΚ 71
Ολυμπιακός 65
ΠΑΟΚ 63
Παναθηναϊκός 51