Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο τρόπος που η ΑΕΚ έφτασε στην απόκτηση του Ζουμπκόφ και η ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, δείχνει και τις διαθέσεις της «Ένωσης» στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού.

Παράλληλα, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ο Ριμπάλτα παρακολουθούσε εδώ και μήνες την περίπτωση του Ουκρανού.

ΑΕΚ: Υπάρχει δρόμος ακόμα για τις υπόλοιπες μεταγραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι μια μεταγραφή, φαίνεται πολύ καλή απ’ όπου κι αν την κοιτάξεις. Η Τραμπζονσπόρ πλήρωσε περισσότερα χρήματα για τον Ζουμπκόφ, από αυτά που δίνει η ΑΕΚ για να τον πάρει. Έπρεπε να φύγει για οικογενειακούς λόγους και το πίεσε ο Ριμπάλτα και τα κατάφερε» είπε μεταξύ άλλων ο Κετσετζόγλου που πρόσθεσε ότι:

«Υπάρχει δρόμος ακόμα μπροστά για τις υπόλοιπες μεταγραφές. Η ΑΕΚ συνεχίζει με τη συνταγή που είχε και πέρυσι. Με εμπιστοσύνη σε Ριμπάλτα και Νίκολιτς κι αυτό μεταφράζεται σε πολλά εκατομμύρια».