Στα δεδομένα γύρω από τον Ορμπελίν Πινέδα και τα όσα ισχύουν με τις περιπτώσεις των Νίκλας Ελίασον και Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Η ρήτρα του Πινέδα και το ραντεβού με την ΑΕΚ

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως θα περάσουμε ακόμη ένα καλοκαίρι με τον Μεξικανό χαφ στο επίκεντρο, με δημοσιεύματα από την πατρίδα του να τον εμπλέκουν για μία ακόμη φορά με ομάδες όπως η Μοντερέι ή Τσίβας αλλά χωρίς -προς το παρόν- να υπάρχει ομάδα να καταθέσει το ποσό της ρήτρας των 8 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η ΑΕΚ θα έχει το ραντεβού της με τον Πινέδα μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί όπου θα συζητηθούν και θα εξεταστούν σοβαρά όλα τα δεδομένα γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του.

Τέλος, στάθηκε και στους Νίκλας Ελίασον και Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, δύο παίκτες με συμβόλαιο που η ΑΕΚ είναι ανοιχτή να μπει σε διαδικασία παραχώρησης, εφόσον βέβαια μείνει ικανοποιημένη με τις προτάσεις που θα λάβει.