Ο Παναθηναϊκός ζήτησε εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Οι Πράσινοι θα αγωνιστούν δίχως την παρουσία των οπαδών τους στο γήπεδο της Νεάπολης, παρά το γεγονός ότι υπήρξε σημαντική ζήτηση από τον κόσμο της ομάδας προκειμένου να δώσει το παρών στην εξέδρα. Η δίψα των φίλων του Τριφυλλιού να βρεθούν δίπλα στην ομάδα είναι πολύ μεγάλη, ειδικά μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει το 4x4 όντας μονος πρώτος στη βαθμολογία.

Όπως ενημέρωσε η Καλαμάτα, υπάρχει σχετική σύμβαση με τον Δήμο Νίκαιας για τη χρήση του γηπέδου, η οποία προβλέπει ότι δεν θα διατίθενται εισιτήρια στους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων. Συνεπώς δεν είναι δυνατόν να υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση για τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Πρόκειται πάντως για μία αναμενόμενη εξέλιξη, από τη στιγμή που η τέλεση της αναμέτρησης στη Νίκαια, την καθιστά αυτομάτως υψηλού κινδύνου σχετικά με την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στις κερκίδες.