Σκωτία: Η Σέλτικ επικράτησε στα πέναλτι με 4-2 στην έδρα της Ρέιντζερς και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να ολοκληρώνεται στο 0-0, όμως μετά το τέλος του παιχνιδιού σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια.
Τραυματίστηκε άνθρωπος της Σέλτικ
Με το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι, οπαδοί της Σέλτικ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη πρόκριση, με την κατάσταση να ξεφεύγει μιας και φίλοι της Ρέιντζερς από την αντίθετη πλευρά πέρασαν εισέβαλαν στο γήπεδο.
Η ένταση ήταν μεγάλη με αντικείμενα και φωτοβολίδες να εκτοξεύονται και από τις δύο πλευρές, ενώ οι αστυνομικοί και οι προσπάθησαν να σχηματίσουν ανθρώπινο τείχος για να χωρίσουν τους οπαδούς, με τα Μέσα της Σκωτίας να αναφέρουν ότι μέλος του τεχνικού επιτελείου της Σέλτικ φέρεται να δέχθηκε επίθεση μέσα στο χάος που δημιουργήθηκε, πριν oι σεκιούριτι καταφέρουν τελικά να αποκαταστήσουν την τάξη.
'Ugly scenes' at Ibrox as Celtic beat Rangers on penalties
Fans of both teams spilled onto the pitch at the end of the game#CelticFC #RangersFC #RANCEL pic.twitter.com/6hi1mjvav6 — NEWS 23/5 (@NEWS23Five) March 8, 2026
"It is an ugly, ugly end to what has been a superb game of football"
Chaos breaks out on the pitch at Ibrox as both sets of fans end up on the pitch following Celtic's penalty shootout win over Rangers pic.twitter.com/m8cmSHEkGM — Premier Sports (@PremSportsTV) March 8, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο