Θέση στα σενάρια που φέρνουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επιδιώκει την αγορά της Μάριμπορ πήρε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.
Ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας είναι ο ιδιοκτήτης του σλοβενικού συλλόγου, τονίζοντας σε δηλώσεις του ότι έχει επαφές κατά καιρούς με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν τέθηκε ποτέ στις συζητήσεις τους θέμα για αλλαγή στην ιδιοκτησία της Μάριμπορ.
Διαβάστε επίσης...
«Γνωρίζω τον κύριο Μαρινάκη. Κατά καιρούς συναντιόμαστε και μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ήμασταν μαζί στην Αγγλία πριν από δύο μήνες, αλλά δεν είπαμε ούτε μία λέξη για τη Μάριμπορ. Αν τέτοιες φήμες συνεχίζονται συνεχώς, τότε πρέπει να δούμε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο. Ίσως κάποιοι προσπαθούν να μας κουράσουν ή να μας φέρουν απέναντι στους φιλάθλους», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.
Ως γνωστόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει την ιδιοκτησία της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Ρίο Άβε, υπάρχει αυτή η σεναριολογία για τη Μάριμπορ, αλλά ο Τούρκος επιχειρηματίας ξεδιάλυνε το τοπίο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο