Facebook Pixel "Εχω ξεχάσει που μου πετούσαν τσάντες οι συμμαθητές μου"...
| 2016-09-22 15:38:00

"Εχω ξεχάσει που μου πετούσαν τσάντες οι συμμαθητές μου"...

"Εχω ξεχάσει που μου πετούσαν τσάντες οι συμμαθητές μου"...

Πίσω του έχει αφήσει τα δύσκολα παιδικά χρόνια ο χρυσός Παραολυμπιονίκης στην άρση βαρών, Παύλος Μάμαλος, καθώς όπως δήλωσε έχει ξεχάσει το γεγονός ότι του πετούσαν τσάντες στο σχολείο επειδή δεν μπορούσε να περπατήσει...

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Μάμαλος στον Arena FM:

Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου: "Εδωσα όλη την ψυχή μου. Έλειπε αυτό το μετάλλιο, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο από τη συλλογή μας. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά πολλών ετών.

Ο Αζέρος ήταν πάρα πολύ καλός μας δυσκόλεψε και στο Παγκόσμιο. Και τον Ιρανό και τον Αιγύπτιο τους παίξαμε τακτικά".

Για τα παιδικά του χρόνια: "Ηταν δύσκολα στο σχολείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω καλά και τα άλλα παιδιά με πείραζαν. Αναγκάστηκα να σταματήσω. Βρήκα μετά τον αθλητισμό και γνώρισα τον Δημήτρη Ιωαννίδη τον προπονητή μου. Στους πρώην συμμαθητές μου που μου πετούσαν τις τσάντες τι να πω; Μεγαλώσαμε τώρα, τα έχω ξεχάσει, είμαι ευτυχισμένος".

Για την κραυγή μετά από τις επιτυχημένες προσπάθειες και την απονομή του χρυσού μεταλλίου: "Με την κραυγή μου βγαίνει η πίεση, δεν έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Οταν βλέπεις την έπαρση της σημαίας καταρρέεις από τη συγκίνηση".

Για το ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλει στους γονείς που έχουν παιδιά με προβλήματα: "Τα παιδιά σαν κι εμένα πρέπει να τα βγάλουν έξω στην κοινωνία οι γονείς. Να μάθουν τι σημαίνει παραολυμπιακό άθλημα".

Για το αν έχει κάποιο παράπονο: "Το μόνο μου παράπονο που έχω φέρει τόσα μετάλλια, είναι που δε με έχουν διορίσει στο δημόσιο. Επειδή δεν είχα απολυτήριο. Έκανα και σχολείο για να πάρω το απολυτήριο και το πήρα".

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του: "Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι που κάποιοι δε σέβονται τις θέσεις πάργκινγκ, δε μπορώ να μπω σε τράπεζες, σε φαρμακεία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags