Facebook Pixel Παρολυμπιακοί Αγώνες:Απίστευτο! Αυτοκινούμενο λεωφορείο χτύπησε τυφλό αθλητή στο Τόκιο - Χάνει τους αγώνες
| 2021-08-27 21:19:00

Απίστευτο! Αυτοκινούμενο λεωφορείο χτύπησε τυφλό αθλητή στο Τόκιο - Χάνει τους αγώνες

Sportdog Team
Απίστευτο! Αυτοκινούμενο λεωφορείο χτύπησε τυφλό αθλητή στο Τόκιο - Χάνει τους αγώνες

Σοκ προκάλεσε η είδηση που αναπαράγουν τα Μέσα της Ιαπωνίας σύμφωνα με τα οποία ο τυφλός τζουντόκα Αραμίτσου Κιταζάνο θα χάσει τους Παραολυμπιακούς Αγώνες επειδή τον τραυμάτισε το λεωφορείο που κινείται χωρίς οδηγό μέσα στο παραολυμπιακό Χωριό του Τόκιο.

Αραμίτσου Κιταζάνο: Απίστευτο περιστατικό στο παραολυμπιακό χωριό του Τόκιο, όταν ένα αυτοκινούμενο λεωφορείο χτύπησε έναν τυφλό αθλητή, που χτύπησε και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, κάτι που τον κάνει να χάσει τους Αγώνες.

"Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο στο Ολυμπιακό Χωριό έχει διακοπεί προσωρινά και οι εργασίες θα ξαναρχίσουν μόλις κριθεί ασφαλές", τόνισαν οι αρμόδιες αρχές και συμπλήρωσαν: "Ζητούμε βαθιά συγγνώμη για όσους τραυματίστηκαν. Συνεργαζόμαστε πλήρως με την αστυνομία για την υπόθεση".

Οι διοργανωτές, όπως και ο χορηγός των Αγώνων και κατασκευαστής του λεωφορείου, Toyota, δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα του αθλητή, όμως σύμφωνα με τα Μέσα της Ιαπωνίας είναι ο τζουντόκα Αραμίτσου Κιταζάνο.

Μάλιστα η εφημερίδα Asahi Shimbun ανέφερε πως οι χειριστές του λεωφορείου είδαν τον αθλητή, όμως θεώρησαν ότι θα σταμάταγε, ενώ άλλη πηγή τονίζει ότι το όχημα σταμάτησε, όμως οι χειριστές πάτησαν ξανά την εκκίνηση, θεωρώντας ότι ο αθλητής δεν θα έβγαινε στο δρόμο.

Στο λεωφορείο επέβαιναν πέντε άτομα, όμως κανείς τους δεν τραυματίστηκε, ενώ να σημειωθεί ότι Αραμίτσου Κιταζάνο δεν κρατούσε μπαστούνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags