Facebook Pixel Ferrari: Τέλος τα κλασσικό κόκκινο για την Ferrari - Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε χρώμα η ομάδα
| 2022-03-21 21:18:00

Τέλος τα κλασσικό κόκκινο για την Ferrari - Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε χρώμα η ομάδα

Sportdog Team
Τέλος τα κλασσικό κόκκινο για την Ferrari - Αυτός είναι ο λόγος που άλλαξε χρώμα η ομάδα

Η Scuderia έκανε πολύ δυναμικό come back στo πρωτάθλημα της Formula 1 στο grand prix του Μπαχρέιν, όμως πολλούς εντυπωσίασε το γεγονός πως η ιταλική ομάδα δεν έχει το κλασσικό χρώμα που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Ferrari: Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η ιταλική ομάδα στο grand prix του Μπαχρέιν με τους Σαρλ Λεκλέρκ και Κάρλος Σάινθ να κάνουν το 1-2 δίνοντας μεγάλη χαρά στους φίλους της ομάδας όμως ακόμα ένα πράγμα έκανε εντύπωση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα η Scuderia αποχωρίστηκε το κλασικό κόκκινο χρώμα της και μπήκε σε αυτή τη νέα εποχή της Formula 1 αποδίδοντας τιμή στην ιστορία της, καθώς έβαψε τα μονοθέσιά της με πιο βαθιά απόχρωση, κάτι που είχε χρησιμοποίησε και στο 1000ο Grand Prix της, το 2020 στο Μουτζέλο το οποίο της ανήκει και ήταν το χρώμα με το οποίο η ομάδα έκανε τα πρώτα της βήματα το 1950.

«Ακόμη και τα νούμερα των οδηγών απεικονίζουν την παράδοση, το παρελθόν, δίνουν την εντύπωση ότι έχουν γραφτεί με το χέρι στο σώμα του μονοθεσίου. Είναι ο τρόπος μας να τιμήσουμε το ξεκίνημα της εκπληκτικής ιστορίας της Ferrari, η οποία θα χαρακτηρίζεται πάντα από μία άσβεστη επιθυμία να είναι ανταγωνιστική», είχε πει το 2020, πριν από το 1000ο Grand Prix της Scuderia Ferrari, ο Πιέρο Φεράρι, γιος του θρυλικού Έντσο Φεράρι και αντιπρόεδρος της εταιρείας.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags