Facebook Pixel Handball Premier: Νέο πρόβλημα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός - Με μισή ώρα καθυστέρηση το ντέρμπι
| 2022-09-19 19:40:00

Νέο πρόβλημα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός - Με μισή ώρα καθυστέρηση το ντέρμπι

Sportdog Team
Νέο πρόβλημα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός - Με μισή ώρα καθυστέρηση το ντέρμπι

Πρόβλημα με την έναρξη της ντέρμπι για το πρωτάθλημα στο χάντμπολ που διεξάγεται στο Γιώργος Κασιμάτης μεταξύ της Ένωσης και των Ερυθρόλευκων.

Handball Premier: Μπορεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό να ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε μιας και υπήρχε καθυστέρηση περίπου 20 λεπτών.

Ο λόγος είναι ότι οι Πειραιώτες θέλησαν να τραβήξουν βίντεο τον αγώνα, όμως κάτι τέτοιο φέρεται να μην προβλέπεται για τη φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά μόνο για τη γηπεδούχο, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας  δεν έχει τηλεοπτική ούτε ιντερνετική μετάδοση, αφού έχει επιβληθεί στις δύο ομάδες η απαγόρευση μετάδοσης της Handball Premier για το πρώτο εντός έδρας ματς τους.

Παράλληλα, στο γήπεδο δεν υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας στο γήπεδο, παρά το σχετικό αίτημα των Ερυθρολεύκων τις προηγούμενες μέρες.

Όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» παρά το έγγραφο που έστειλε ο Ολυμπιακός για παρουσία αθλητικού εισαγγελέα για την πρόληψη τυχόν παράνομων ενεργειών και επεισοδίων, ουδέποτε δόθηκε απάντηση στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags