Facebook Pixel Το σήκωσε - Κυπελλούχος Ελλάδας για 5η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός!
| 2023-02-04 18:25:00

Το σήκωσε - Κυπελλούχος Ελλάδας για 5η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το σήκωσε - Κυπελλούχος Ελλάδας για 5η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 5ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του κατέκτησε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 11-6 της Βουλιαγμένης, ο οποίος υπερασπίστηκε τον περυσινό του τίτλο.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε την κυριαρχία της εντός των συνόρων, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας (5ο σε έξι τελικούς) μετά το 11-6 επί της Βουλιαγμένης στον τελικό του final-4 που διεξήχθη στην Πάτρα.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 8λεπτο, οι «ερυθρόλευκες» άρχισαν ν΄ ανεβάζουν στροφές από το δεύτερο κι από τη στιγμή που ξέφυγαν στο σκορ δεν «κοίταξαν πίσω». Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε στο σκορ, αλλά η ομάδα του Τσίριτς απάντησε με δύο γκολ και μπήκε στο ημίχρονο με τη διαφορά στο +3 (6-3). 

Από εκεί και πέρα η διαφορά ολοένα και αυξανόταν (10-5 στο τέλος της 3ης περιόδου), για να «ρίξουν» το ρυθμό τους στο τελευταίο 8λεπτο οι «ερυθρόλευκες», χωρίς, όμως, να κινδυνεύσουν.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 2-4, 1-1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Βιδάλη, Ράιτ, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags