Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πράσινος θρίαμβος - Παλικαρίσιο διπλό στον Πειραιά και μεγάλο προβάδισμα για τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-02-07 22:07:00

Πράσινος θρίαμβος - Παλικαρίσιο διπλό στον Πειραιά και μεγάλο προβάδισμα για τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πράσινος θρίαμβος - Παλικαρίσιο διπλό στον Πειραιά και μεγάλο προβάδισμα για τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά την απουσία του Ερνάντεζ, οι Πράσινοι πήραν μεγάλη νίκη με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό για το CEV Challenge Cup!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Διπλό με "καθαρό" σκορ (3-1) πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στην έδρα του "αιωνίου" αντιπάλου του, εξασφαλίζοντας προβάδισμα για την πρόκριση στην τελικό του CEV Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής με 3-1 από το «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς στο Challenge Cup Ανδρών κι έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης για τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι», που αγωνίστηκαν χωρίς τον βασικό διαγώνιό τους, Φερνάντο Ερνάντεζ, βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά είχαν τις λύσεις κι έναν σπουδαίο Κόβαρ που ηγήθηκε της αντεπίθεσης του «τριφυλλιού».

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά την Τετάρτη 15/02, στις 19:00. Ο Παναθηναϊκός προκρίνεται με νίκη ή με δύο κερδισμένα σετ, ο Ολυμπιακός χρειάζεται μόνο νίκη με 3-0 ή 3-1 για να διεκδικήσει τη συνέχεια την πρόκριση στο «χρυσό» σετ.

Τα σετ: 25-21, 21-25, 23-25, 24-26.

 

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags