Facebook Pixel Δικαιώματα Formula 1: Φεύγει από Cosmote, ΕΡΤ στο Προσκήνιο
| 2023-02-09 19:05:00

Απίστευτη ανατροπή στα δικαιώματα της Formula 1 - Φεύγει από Cosmote, ΕΡΤ - Αυτό το φαβορί

Sportdog Team
Απίστευτη ανατροπή στα δικαιώματα της Formula 1 - Φεύγει από Cosmote, ΕΡΤ - Αυτό το φαβορί

Λίγο καιρό πριν από τη φετινή πρεμιέρα της Formula 1 (αρχές Μαρτίου στο Μπαχρέιν) υπάρχουν εξελίξεις αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. 

Formula 1: Λίγο καιρό πριν από τη φετινή πρεμιέρα της Formula 1 (αρχές Μαρτίου στο Μπαχρέιν) υπάρχουν εξελίξεις αναφορικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τα οποία ως και πέρυσι ανήκαν στην ΕΡΤ και, κατόπιν συμφωνίας, τα είχε παραχωρήσει για παράλληλη μετάδοση στην Cosmote TV ελέω της καλής συνεργασίας των δύο φορέων.

Τα δικαιώματα βγήκαν άγραν (όχι από μόνα τους) προς διαπραγμάτευση και ο ΑΝΤ1 έκανε την κίνηση-ματ, αποκτώντας τα. Όπως είχε πράξει, για τρία χρόνια τότε, και το 2009.

Προφανώς ο προορισμός δεν είναι ο ΑΝΤ1 αλλά ο συνδρομητικός ΑΝΤ1+ που τόσο πολύ μας ταλαιπώρησε στο Μουντιάλ του Κατάρ και μας οδήγησε σε ρεσιτάλ οργής και ύβρεων (και ουχί εν αδίκω). Ακούγεται πάντως ότι υπάρχει σκέψη τα προκριματικά και οι κατατακτήριες να μεταδίδονται από τον ΑΝΤ1+ και τα grand prix από από τον «ελεύθερο» ΑΝΤ1.

Ετερο ερώτημα, καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι η Nova ήταν σε καλό δρόμο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1, αν υπάρξει ανάλογο deal όπως το προαναφερθέν της ΕΡΤ με την Cosmote TV.

Πηγή: Dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags