Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλαγή στο πρόγραμμα: Τότε ο πρώτος τελικός Ολυμπιακού με Μακάμπι - Τέλος τα εισιτήρια σε 5 λεπτά!
| 2023-02-21 22:39:00

Αλλαγή στο πρόγραμμα: Τότε ο πρώτος τελικός Ολυμπιακού με Μακάμπι - Τέλος τα εισιτήρια σε 5 λεπτά!

Sportdog Team
Αλλαγή στο πρόγραμμα: Τότε ο πρώτος τελικός Ολυμπιακού με Μακάμπι - Τέλος τα εισιτήρια σε 5 λεπτά!

Η ημερομηνία και η ώρα έναρξης για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge, με τους Ερυθρολεύκους να διεκδικούν την ευρωπαϊκή κούπα με αντίπαλο την ομάδα από το Ισραήλ.

Έτοιμος για να συμμετάσχει στον 8ο τελικό της ιστορίας του είναι ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στο CEV Challenge Cup.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ, τρεις μέρες πιο νωρίς από την προγραμματισμένη ημέρα. Συγκεκριμένα αντί για τις 8/3, θα γίνει την Κυριακή 5/3 στο γήπεδο της Χάποελ Τελ Αβίβ (Shlomo Group Arena).

Οι Ισραηλινοί που για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα παίξουν σε τελική Ευρωπαϊκής διοργάνωσης (συνολικά ως χώρα, όχι μόνο ως Μακάμπι) θέλησαν να παίξουν στο «Γιαντ Ελιάου» αλλά η μπασκετική ομάδα είχε αγώνα για την Euroleague, οπότε προτιμήθηκε αυτό της Χάποελ Τελ Αβίβ που έχει χωρητικότητα 3.500.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της Μακάμπι ανυπομονούν για τις σπουδαίες αναμετρήσεις, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό μέσα σε μόλις 5 λεπτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση Αγγελόπουλων - Έφτιαξαν τη διαιτησία, τον κατάντησαν… αιώνιο πελάτη - Θυμίζει Ιωαννίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags