Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνηση... ματ από Ολυμπιακό για τον τελικό κόντρα σε Μακάμπι - Εκεί το εντός παιχνίδι (ΦΩΤΟ)
Άλλα Σπορ
| 2023-02-24 21:27:00

Κίνηση... ματ από Ολυμπιακό για τον τελικό κόντρα σε Μακάμπι - Έτσι σηκώνει Ευρωκούπα!

Sportdog Team
Κίνηση... ματ από Ολυμπιακό για τον τελικό κόντρα σε Μακάμπι - Έτσι σηκώνει Ευρωκούπα!

Στις 15 Μαρτίου οι Ερυθρόλευκοι έχουν ραντεβού με την... ιστορία μιας και τότε θα γίνει η ρεβάνς του τελικού για τον τελικό του CEV Challenge Cup με την διοίκηση των Ερυθρόλευκων να κάνει γνωστή την έδρα που θα χρησιμοποιήσει.

Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ θα πραγματοποιηθεί τελικά, στις 15 Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 20:00, ο δεύτερος τελικός των Ερυθρόλευκων κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, για το CEV Challenge Cup, όπως έκανε γνωστό ο Ερασιτέχνης των Πειραιωτών με την πρώτη αναμέτρηση να είναι στις 5 Μαρτίου, παρά το γεγονός ότι αρχικά οριστεί για τις 8 του ίδιου μήνα.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον 1o τελικό του CEV Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί στη «Shlomo Group Arena» την Κυριακή 05/03/2023 στις 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ για τα εξής:

Η διαδικασία κράτησης εισιτήριων θα πραγματοποιείται με την αποστολή των στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου τρίμηνης ισχύος, αριθμός κινητού τηλεφώνου) ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση [email protected] και τηλεφωνικά στο 210-4190902-3 την Τρίτη (28/2) και ώρες 10:00-16:00.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 20€.

Για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση», αναφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξενερωμένος με Ολυμπιακό ο Καμαρά - Γι’ αυτό δεν θέλει να γυρίσει - Χουνέρι από Μουρίνιο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags