Facebook Pixel Ολυμπιακό - Μαντί Καμαρά: "Ξενερωμένος με Ολυμπιακό ο Καμαρά - Γι’ αυτό δεν θέλει να γυρίσει - Χουνέρι από Μουρίνιο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-24 18:43:00

"Ξενερωμένος με Ολυμπιακό ο Καμαρά - Γι’ αυτό δεν θέλει να γυρίσει - Χουνέρι από Μουρίνιο"

του Γιώργου Κτενά
"Ξενερωμένος με Ολυμπιακό ο Καμαρά - Γι’ αυτό δεν θέλει να γυρίσει - Χουνέρι από Μουρίνιο"

Πώς ο Πορτογάλος κόουτς αλλάζει τον σχεδιασμό των Πειραιωτών για την επόμενη σεζόν. Τι συμβαίνει με τον Αφρικανό χαφ, οι λόγοι που δεν αγωνίζεται στη Ρόμα και τα σενάρια επιστροφής του στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός - Μαντί Καμαρά: Δεν φαίνεται ότι περνάει και τις καλύτερες μέρες του στο ιταλικό πρωτάθλημα ο άσος των Ερυθρόλευκων, δεδομένου ότι μπορεί μέσα στο φθινόπωρο να είχε πάρει τα πάνω του και να 'επαιζε σε Ιταλία και Ευρώπη, αλλά τώρα πια έχει μείνει σταθερά πίσω.

Μέσα στο 2023 έχει μόλις μερικά δευτερόλεπτα αγωνιζόμενος στις καθυστερήσεις τού αγώνα τής Ρόμα με την Σπέτσια για τη 19η αγωνιστική, ενώ και ο Μουρίνιο σε δηλώσεις του σχολίασε: "Δεν αγοράσαμε τον Μαντί Καμαρά. Ήρθε ως δανεικός για να αναπληρωθεί το κενό του Βαϊνάλντουμ στην τελευταία μέρα των μεταγραφών. Βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει και όχι να προκαλέσει προβλήματα. Με τα χαρακτηριστικά του μπορεί να βοηθήσει όποτε χρειαστεί".

"Χωρίς κίνητρο στον Ολυμπιακό ο Καμαρά - Ξενερωμένος αν επιστρεψει το καλοκαίρι - Για αυτό δεν τον βάζει ο Μουρίνιο"

Η περίπτωση του Μαντί Καμαρά είναι ιδιαίτερη, αφενός γιατί ο Ολυμπιακός έλαβε το μεγαλύτερο ενοίκιο για τον δανεισμό του (1,2 εκατ. ευρώ), αφετέρου γιατί ο δανεισμός έγινε σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ρόμα, με έναν χαρισματικό προπονητή όπως είναι ο Μουρίνιο.

Διαβάστε τι μας είπε σχετικά για τη φετινή του παρουσία ο δημοσιογράφος-expert του ιταλικού ποδοσφαίρου, Γιάννης Γιαννούλας: "Είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και με καλά λόγια από τον Μουρίνιο ότι τον υπολόγιζε. Είχε κάνει θετικό ξεκίνημα. Όλα είναι θέμα κινήτρου - Ο Καμαρά τα τελευταία δύο χρόνια είχε ξεμείνει από κίνητρο στον Ολυμπιακό, φαινόταν επηρεασμένος. Πιστεύω αν επιστρέψει το προσεχές καλοκαίρι, θα είναι ξενερωμένος πάλι που θα φύγει από Καμπιονάτο για να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ. Δουλεύει σε καλύτερο και πιο απαιτητικό περιβάλλον, άρα είναι σε καλή φυσική κατάσταση και δείχνει έτοιμος για να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά".

Πώς είναι τώρα η παρουσία του;

"Τελευταία έχει εξαφανιστεί, δεν τον βάζει καθόλου ο Μουρίνιο. Ενώ πριν το Μουντιάλ είχε χρόνο συμμετοχής, τον πίστευε. Μετά το Μουντιάλ έχει ξεχαστεί στα σχέδιά του. Με τα αυτά τα δεδομένα δεν τον βλέπω να μένει. Ο Μουρίνιο μετά το Μουντιάλ έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε πιτσιρικάδες από την ακαδημία της Ρόμα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Κούγια στην έφεση, επιχείρημα με όπλο Σαββίδη η ΑΕΚ - Τι ζήτησαν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ - Πότε η απόφαση 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags