Facebook Pixel Formula 1: Επίδειξη δύναμης της Red Bull στη Τζέντα - Νέο "1-2" με Πέρεζ και εντυπωσιακό Φερστάπεν
| 2023-03-19 21:24:00

Επίδειξη δύναμης της Red Bull στη Τζέντα - Νέο "1-2" με Πέρεζ και εντυπωσιακό Φερστάπεν

Sportdog Team
Επίδειξη δύναμης της Red Bull στη Τζέντα - Νέο "1-2" με Πέρεζ και εντυπωσιακό Φερστάπεν

Ο Μεξικάνος πιλότος της Red Bull δεν είχε κανένα πρόβλημα να διατηρήσει την pole position που πήρε στα δοκιμαστικά με αποτέλεσμα να τερματίσει πρώτος στη Σαουδική Αραβία, την ώρα που ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής τελείωσε τον αγώνα δεύτερος κερδίζοντας 13 θέσεις.

Formula 1: Την πέμπτη συνολικά και πρώτη φέτος νίκη σε γκραν πρι πέτυχε στη Σαουδική Αραβία ο Σέρχιο Πέρεζ που ήταν εντυπωσιακός στη Σαουδική Αραβία και κρατώντας την θέση που είχε καταλάβει στα δοκιμαστικά έδωσε ακόμα μια νίκη στη Red Bull, την ίδια στιγμή που ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να τερματίσει δεύτερος κάνοντας έναν επικό αγώνα κερδίζοντας 13 θέσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα στην τρίτη θέση του βάθρου ολοκλήρωσε το γκραν πρι ο Φερνάντο Αλόσνο με Aston Martin, με τον Ισπανό καταφέρνει να βρεθεί στις τρεις πρώτες θέσεις αγώνα για 100η φορά και μάλιστα παρά το γεγονός ότι δέχθηκε ποινή πέντε δευτερολέπτων για αντικανονική θέση στο ξεκίνημα.  Ωστόσο, η ποινή των δέκα δευτερολέπτων που δέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα τον άφησε με τη... χαρά και εκτός βάθρου. Οι αγωνοδίκες έκριναν ότι οι μηχανικοί του άρχισαν να δουλεύουν πριν τελειώσουν τα πέντε δευτερόλεπτα και του έδωσαν μετά τον αγώνα νέα ποινή δέκα δευτερολέπτων, επειδή δεν εκτίθηκε σωστά η ποινή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Τζορτζ Ράσελ να ανέβει στην τρίτη θέση και ο Αλόνσο να υποχωρήσει στην τέταρτη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags