Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Εισαγγελέας στον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ
| 2023-05-30 16:48:00

Εισαγγελέας στον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ

Sportdog Team
Εισαγγελέας στον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ

Για ποιον λόγο οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν την παρουσία εισαγγελέα στο Game 5 των τελικών της Handball Premier κόντρα στην Ένωση

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο Game 4 της σειράς στην Handball Premier απέναντι στην ΑΕΚ και ισοφάρισε τους τελικούς σε 2-2, με τον πρωταθλητή να κρίνεται στο πέμπτο ματς που θα γίνει στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ αύριο (31/5).

Οι ερυθρόλευκοι πριν από τον… τελικό των τελικών ζήτησε από την ΟΧΕ και τα αρμόδια όργανα την παρουσία εισαγγελέα στο γήπεδο.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός λοιπόν θεωρεί ότι οι συνθήκες θα είναι αντιαθλητικές στο γήπεδο και από τη στιγμή που θα φτάσει η αποστολή στο ΟΑΚΑ, δεν θα ανεχτεί το παραμικρό. Σε κάθε περίπτωση παραβατικότητας ο Ολυμπιακός θα αποσύρεται στα αποδυτήρια, μέχρι να επικρατήσουν οι συνθήκες ομαλότητας και φιλοξενίας που επικρατούν έως ότου τελειώνουν οι αντίστοιχοι αγώνες στο κλειστό της Ηλιούπολης

Από το λιμάνι είναι ξεκάθαροι και υπογραμμίζουν ότι δεν θα ανεχτεί κανενός είδους παρεμπόδιση προς τους αθλητές του (ρίψεις νερών, φτυσιές) στη διάρκεια του αγώνα, αλλά ούτε να σουλατσάρουν οπαδοί στην προθέρμανση της ομάδας, όπως έχει γίνει κατά το παρελθόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags