Facebook Pixel Εμπρός δρομέα για μία πορεία νέα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-06-09 07:26:00

Εμπρός δρομέα για μία πορεία νέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εμπρός δρομέα για μία πορεία νέα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρτε βαθιές ανάσες! Ξεκινάμε την περιπλάνηση με όπλο το τρέξιμο.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 οι απανταχού δρομείς εόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος!

Το ίδιο και το runnfun.gr, που γιόρτασε αυτήν την απόλαυσεη με ένα βίντεο από τον 2ο αγώνα Evrytania trail Race , που έγινε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος , όπως επίσης και με τον επερχόμενο αγώνα 5ο Τρέχουμε στην Ηρακλειά, που θα γίνει στο νησί των μικρών Κυκλάδων, το τριήμερο 21 με 24 Ιουνίου.

Ο σχεδιασμός του 5ου Τρέχουμε στην Ηρακλειά, έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Σταυρουλάκης, μας αναφέρει πως, δρομείς από όλη την Ελλάδα, άδραξαν για ακόμη μια φορά την ευκαιρία της έναρξης του καλοκαιριού και θα τιμήσουν την διοργάνωση με την παρουσία τους.

Λίγο που το καλοκαίρι που ξεκινά δειλά δειλά, λίγο οι καλές τιμές στα ακτοπλοϊκά, λίγο οι προσεγμένες τιμές στα δωμάτια, πολύ περισσότερο, το γλέντι με βιολιά και φαγητό μετά τον αγώνα, έκαναν τους δρομείς να τρέχουν να προλάβουν.

Βλέπετε η Παγκόσμια μέρα του τρεξίματος, για κάποιους διαρκεί περισσότερο. 

Ο Οργανωτικός Διευθυντής του αγώνα, Γιάννης Αργυρόπουλος, θεωρεί πως όλα στο νησί θα κυλήσουν όμορφα και βάση σχεδίου.

Μάλιστα έχει οργανωθεί σε συνεργασία με δωροθέτες/υποστηρικτές , ένα Welcome Party , το βράδυ της Πέμπτης, όπως και Mini τουρνουά Beach Volley και 3χ3 Basket, για να κρατήσει ακόμη πιο ζεστό το ενδιαφέρον των δρομέων.

Οι εγγραφές βέβαια έχουν κλείσει εδώ και έναν μήνα σχεδόν, καθώς το νησί και η διοργάνωση εξάντλησε τα όριά του.

Χρόνια πολλά «δρομέα» , όπου και αν βρίσκεσαι.

Μετά ακολουθεί μία παρουσίαση αγώνα που διεξήχθη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου .

Ο Γιώργος Τσακίρης και οι συνεργάτες του, διοργάνωσαν το 2ο Evrytania Trail Races, με αγώνες των 60χλμ, 30χλμ, 20χλμ, 12χλμ 6χλμ , όπως και έναν παιδικό.

Μάλιστα για να μην υπάρχει παράπονο, ο κόσμος και οι αθλητές είχαν να διαλέξουν διαμονή ανάμεσα σε πολλά κοντινά χωριά , αλλά και να τα επισκεφτούν , καθώς υπήρχαν παράλληλες εκδηλώσεις.

Στο χωριό Στάβλοι, έγινε το Σάββατο ο αγώνας των 12χλμ. Στο Κρίκελλο, έγινε το pasta party με Live μαγειρική μανιταριών. Την Κυριακή οι δρομείς ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους από το χωριό Δομνίστα , όπου έγιναν και οι απονομές, αλλά και το βραδινό γλέντι.

Ένα εξαιρετικής ομορφιάς καταπράσινο τοπίο, ένα ελατόδασος που ανθίζει ξανά και ξανά, τρεχούμενα νερά σε πολλά σημεία της διαδρομής και πάντα με αγάπη, ώστε να διατηρηθεί το περιβάλλον καθαρό.

Τέτοια αθλητικά γεγονότα λοιπόν κάνουν τους δρομείς να γιορτάζουν κάθε χρόνο και δείτε το βίντεο από τον Evrytania trail, για να θαυμάσετε ομορφιά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags