Facebook Pixel Ελληνίδα Αθλήτρια ύψωσε τη σημαία του Πόντου μέσα στην Κωνσταντινούπολη!
| 2023-03-23 11:59:00

Ελληνίδα Αθλήτρια ύψωσε τη σημαία του Πόντου μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

του Γεωπόλδου
Ελληνίδα Αθλήτρια ύψωσε τη σημαία του Πόντου μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών πετυχαίνοντας 1η θέση στα 200 μέτρα, στα 60 μέτρα και στο άλμα εις μήκος, η Μάϊρα Παναγιωτίδου, μέλος του Ποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών Θεσσαλονίκης, κατέκτησε την πρώτη θέση και μαζί με την ελληνική σημαία ύψωσε και την σημαία του Πόντου σε μία κίνηση φιλίας και με την τουρκική σημαία από την συναθλήτρια δίπλα της.

Την πρώτη πρωτιά κατέκτησε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών στην Κωνσταντινούπολη, η Μάϊρα Παναγιωτίδου, μέλος του Ποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών Θεσσαλονίκης, στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, και με δήλωσή της το αφιερώνει στις ρίζες της, στην πατρίδα των γονιών της, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει πως είναι μία κίνηση φιλίας μεταξύ των λαών.

Συγκεκριμένα, στην Κωνσταντινούπολη, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών πετυχαίνοντας 1η θέση στα 200 μέτρα, στα 60 μέτρα και στο άλμα εις μήκος, η Μάϊρα Παναγιωτίδου, μέλος του Ποντιακού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών Θεσσαλονίκης, κατέκτησε την πρώτη θέση και μαζί με την ελληνική σημαία ύψωσε και την σημαία του Πόντου σε μία κίνηση φιλίας και με την τουρκική σημαία από την συναθλήτρια δίπλα της.

Όπως δήλωσε η Μάϊρα Παναγιωτίδου «με χαρά και συνάμα πολύ συγκίνηση θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας στιγμές που αφιέρωσα στις ρίζες μου, στην πατρίδα των προγόνων μου.

Ο αθλητισμός μου δίνει την ευκαιρία να μπορώ να τιμώ τη σημαία μας σε όποιο γήπεδο της Ευρώπης παρεβρεθώ για αγώνες.

Το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκα στην Κωνσταντινούπολη, όπου έγινε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Διαχρονικών Αθλητών, πετυχαίνοντας 1η θέση στα 200 μέτρα, στα 60 μέτρα και στο άλμα εις μήκος».

Ο πρόεδρος Αντώνης Σαουλίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια στο μέλος του Συλλόγου Μάϊρα Παναγιωτίδου που κατέκτησε την 1η θέση υψώνοντας την σημαία του Πόντου μαζί με την Ελληνική κατά την απονομή της. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

ΠΗΓΗ: efxinospontos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags